Stompwijk Summerland, nog maar 2 weken!

Stompwijk Summerland staat alweer voor de deur, nog iets meer dan twee weken en dan is het zover. Kaarten voor zaterdag 7 juli zijn nog steeds beschikbaar. Het is onbegrijpelijk, maar echt waar! De artiesten op deze zaterdagavond zijn niemand minder dan de WC-Experience, Want Want, Destine en Dj Alvaro. Uiteraard is er ook dit jaar weer het FOUTE UURTJE om alvast lekker in de stemming te komen. Van 20.30 uur tot 21.30 uur gaat de StarBeatz op zijn kop met de gekste spellen en natuurlijk de fantastische Happy Hardcore Stoelendans! Kom dus vroeg op de zaterdagavond want dit wil je gewoonweg niet missen! Kaarten voor deze zaterdagavond zijn 15 euro per stuk en verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten:

Bardancing Beatz (Stompwijk)

Café de Gouden Leeuw (Stompwijk)

Café de Meester (Zoeterwoude)

Ook is er weer een kindermiddag georganiseerd waarbij de kinderen hun talenten kunnen laten zien! Het is hiervoor nog steeds mogelijk om je aan te melden via kindermiddag@gmail.com. Vervolgens zal de dartfinale gespeeld worden in het Summerlandcafé en wordt de zondag onvergetelijk met artiesten als Johnny and the Gangsters of Love, DJ Kicken en de LEUK DAT JE D’R BENT BAND.

Blijf op de hoogte via twitter, hyves en facebook!

Bezoek ook regelmatig onze site voor de laatste nieuwtjes!

www.stompwijksummerland.nl

www.facebook.com/stompwijksummerland

www.twitter.com/_summerland_