Wandelestafette Samenloop voor Haaglanden geslaagd

Onlangs heeft Paulien een oproep gedaan in de Dorpsketting wie er mee wilde wandelen voor de strijd tegen deze vreselijke ziekte. Zij had al een team opgezet maar schreef dat er nog meer bij konden en daar heb ik me bij aangesloten samen met de teamleden die ik had waar onder ook wat Stompwijkers. We kregen al een aardig team wat zich steeds verder uitbreide zelfs nog tijdens de loop zelf. s ‘Nachts nog 3 lopers erbij en de volgende dag zelfs nog een. Zodat we uiteindelijk een groep van 44 personen hadden. Een geweldige groep en de planning was ook echt 24 uur rond. Het was ook 24 uur gezellig. U begrijpt het al, van slapen kwam niet veel maar dat namen we op de koop toe. De weergoden waren zaterdag niet echt met ons. Maar zondag maakte het zonnetje alles weer goed. De kraampjes moesten we af en toe herstellen alles verschoof door de wind. De opening met de survivors, en de kaarsen ceremonie met fakkeltocht was erg indrukwekkend en emotioneel. Zoveel mensen die mee liepen langs de verlichte wenszakken. Welke mooi beschreven en versierd waren. Het was een enorme ervaring en belevenis.

Maar zonder onze lopers hadden wij dit mooie bedrag van 1100 euro niet bij elkaar kunnen lopen. Dus willen wij de lopers van ‘You never walk alone’ nogmaals bedanken. Ook willen wij de sponsors bedanken voor hun bijdrage aan dit doel. En de familie, vrienden en kennissen bedanken voor het kopen van de wenszakken. Wij waren enthousiast  en het heeft ons veel voldoening gegeven om ons hier voor in te zetten. Loopt u over twee jaar ook mee? Het schept een band en veel gezelligheid onderling.

Groeten Paulien van Mullem en Carla van Santen