Het bloed kruipt………..

Sinds vorige week donderdag, ben ik weer werkzaam voor de Dierenbescherming, werkgroep Zwerfkatten. Het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Na een periode van afwezigheid van twee jaar, (en na zeer veel aandringen van mijn collega’s) heb ik toch weer besloten om mij weer te gaan inzetten voor deze dieren. Dus ziet u in uw buurt een kat, waarvan u denkt, die hoort hier niet, ik haal hem bij u op. Dan gaat het natuurlijk niet om de kat van uw buren, die u niet mag….Of heeft u op uw boerderij/tuinderij verwilderde katten, die zich maar steeds voortplanten?  Ook die haal ik bij u op, laat ze neutraliseren en breng ze na de operatie weer bij u terug, zodat ze nog steeds uw muizen en ander ongedierte  kunnen wegvangen.

U mag mij altijd bellen: 06—55 70 28 54, u krijgt mij dan rechtstreeks,

of tijdens kantooruren: 070—39 24 289, u krijgt dan iemand van kantoor Dierenbescherming Haaglanden en zij/hij geeft de melding dan aan mij door.

Trees van Velzen, Stompwijkseweg 59