Inschrijving Rabobank Sponsorfietstocht gestart!

Veel verenigingen en stichtingen hebben zich al aangemeld bij Rabobank Rijnstreek om op zondag 23 september mee te fietsen met de Rabobank Sponsorfietstocht. Aanmelden kan nog tot 1 augustus 2012. Door aan te melden krijgen verenigingen en stichtingen de kans om geld bij elkaar te fietsen voor hun eigen club.

Alle routes leiden langs de mooiste plekjes van het Groene Hart. Hoe meer kilometer er gefietst wordt des te groter is de sponsorbijdrage. Voor elk individueel uitgereden tocht verdient men een vastgesteld bedrag. Zo ontvangen de fietsers € 4,- voor de 20 km, € 8,- voor de 40 km en de 60 km levert zelfs € 14,- op! Het is mogelijk om naast verenigingsleden andere hulptroepen in te schakelen. Zodra voldoende fietsers samen minimaal 150 kilometer fietsen, ontvangt de vereniging of stichting het bijeen gereden sponsorgeld. Zo kunnen verenigingen en stichtingen maximaal € 1.000,- bij elkaar fietsen. En dat bedrag kan uw vereniging of stichting vast goed gebruiken!

Uw vereniging fietst toch ook mee? Schrijf uw vereniging of stichting dan in op www.rabobank.nl/rijnstreek. Hier kunt u ook de voorwaarden vinden.
Aanmelden kan nu tot 1 augustus 2012, maar wacht niet te lang. Er kunnen maximaal 150 verenigingen en stichtingen inschrijven.