Wat een feest!

wat een feestWat een feest !

Leen Luiten werd 65 jaar en trad officieel terug als directeur van Luiten Food. En dat werd gevierd in zijn, en Aad Luiten ’s , nieuwe hobby: Het Blesse Paard. Door Aad Luiten ook wel het Clubhuis genoemd. Nou dat hebben ze geweten. Familie, vrienden, bekenden, (oud-)medewerkers en relaties; in grote getale waren ze afgelopen zondag getuige van deze stap.

Chefkok Trevor zorgde met zijn team dat het inderdaad aan niets ontbrak.

Talen- en muziektalent

Leen verzorgde zelf nog een onderhoudend welkom, met een kort verslag van de geschiedenis van Luiten Food. Ook aan een aantal buitenlandse gasten in Frans, Duits en Engels! Petje af! Gaande de middag kreeg hij cadeaus aangeboden door o.a. familie en medewerkers. En een power pointpresentatie van de verbouwing van Het Blesse Paard. Tussendoor verzorgde het Italiaanse duo Alessi twee optredens in het Italiaans en Frans met bekende liederen wat hogelijk werd gewaardeerd. wat een feest 2

Ook de uitgenodigde Oud Prinsen verzorgden een kort optreden. En zij nodigden op hun beurt Leen uit om ook die kant van zijn talenten te laten zien. Het werd een solo uit Het kleine café aan de haven.

Polonaise

Onderwijl was er tussen de verschillende internationale buffetjes en een Zoeterwoudse ijskar, een levendige reünie ontstaan. Zelfs enkele oud-Stompwijkers uit Bathman werden gespot. En de oud-eigenaren Willem en Annie Vergeer. Toen dan ook nog een disco losbarstte kon een polonaise natuurlijk niet meer uitblijven. Het werd een voorschot op de Stompwijkse kermis.

Leen, en familie, BEDANKT EN NOG VELE JAREN IN GOEDE GEZONDHEID!

 

Agnes van Boheemen- Vollebregt