Hallo kids

hallo kidsHallo kids,

Over één week begint jullie vakantie en dat niet alleen, ook de Summerland kindermiddag zal aanstaand weekend plaatsvinden! Het thema dit jaar is ‘Summerland Got Talent!’. Waarschijnlijk kennen de meesten van jullie wel het programma ‘Holland’s got Talent!’, waar mensen hun talent kunnen showen aan heel Nederland. Komende zondag is het jouw beurt om aan Stompwijk te laten zien waar jij goed in bent.

We beginnen de middag met een voorstelling, volledig passend in het thema. Daarna zullen jullie zelf je talent gaan showen, in bijvoorbeeld ‘Wie is de Chef?’ waar jij je kookkunsten kan laten zien. Ook zal er een hoek zijn waar je een heuse metamorfose kunt ondergaan, net als heel veel artiesten. Of ben je misschien heel sportief, ook dat kan jij showen aan de bezoekers van Summerland.

Dit jaar vindt de Wereld Wonder kindermiddag weer op de zondagmiddag van Summerland plaats. De tent gaat open om 13.00 uur en om precies 13.30 uur zal de voorstelling beginnen. Daarna kun jij je talenten showen en om 15.30 is de Wereld Wonder Kindermiddag afgelopen. Maar dit betekent natuurlijk niet dat jullie niet kunnen blijven, want het feest van Summerland gaat gelijk weer verder!

Groetjes, van de meiden van de Kindermiddag