KBO nieuwsbrief juli 2012

KBO nieuwsbrief juli ’12

Eerdere sluiting van KBO –Soos        Let OP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Omdat het Dorpshuis gaat verbouwen (toilet ruimtes) moet het bestuur de Soosactiviteiten een week eerder onderbreken. Dit houdt in dat anders dan op de activiteitenkalender staat vermeld de laatste soos op dinsdagmiddag 10 juli wordt gehouden.

Doordat de  Woej vakantieactiviteiten plaats vinden van 13 tot en met vrijdag 17 augustus, start de KBO- Soos weer met de eerste soosmiddag op 21 augustus.

Boottocht met Groene Hart Cruises,

Donderdag 13 september gaan wij weer varen met KBO –Zoeterwoude.

KBO – Stompwijk heeft weer 40 kaarten ter beschikking gekregen, als u vorig jaar hebt meegevaren ( genoten) zal dit aantal weer snel uitverkocht zijn, dus wees er snel bij.

Onder  voorbehoud  en afhankelijk van de bouw activiteiten aan het tweede aquaduct onder de A4 van de Oude Rijn varen wij naar Gouda.

Anders wordt een passend alternatief aangeboden.

De Olympia vertrekt om 09.00 uur vanaf de Zijldijk in Leiderdorp, inschepen vanaf 08.30 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wij zijn rondom de klok van 17.30 uur weer aan de Zijldijk.

De prijs voor deze boottocht bedraagt € 40, — per persoon hierin is inbegrepen tweemaal koffie/thee met een gebakje daarna een drankje. Vanaf 12 uur wordt een voedzame lunch met koffie/thee of melk geserveerd.   

‘s Middags krijgt men 2 consumpties, hiervoor worden bonnen verstrekt.

De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Onderweg houden wij weer de bekende verloting met leuke prijzen.

Opgave bij Antoon van Santen 071 – 5804342 of op de Soos, in volgorde van binnenkomst, graag contante betaling bij opgave.

Het bestuur en vrijwilligers wensen alle leden een heerlijke vakantie toe met veel zon uren en natuurlijk gezond weer terug.

Het bestuur en vrijwilligers van KBO Stompwijk