Parochieberichten

Weekvieringen in de  RK H. Laurentius Parochie

Zaterdag      7 juli  19.00 uur geen viering

Zondag        8 juli   11.00 uur woord en communieviering met parochiekoor    Voorganger Mw. Marianne Turk

Woensdag  11 juli   09.00 uur kerkschoonmaak   

Misintenties

Zaterdag 7 juli 19.00 uur geen viering.

Zondag  8 juli 11.00 uur  voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Arie en Rika v. Santen – Verhagen, Jaap Warmerdam, tot zekere intentie, overleden ouders Vreeswijk – v. Leeuwen, Nico v. Boheemen, Gerardus en Anna v. Santen – Arkesteijn, overleden fam. Klijn – Lexmond, Maartje Tuit – Noorlander, Leen v. Boheemen, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Jannie Suyten – v. Leeuwen, Gerard Geus, Gerarda Knijnenburg – v.d. Lubbe, Nicolaas v. Schie, Gerarda de Jong – v.d. Poel, Antoon de Winter, Corrie Groeneweg – v.d. Kerkhof, Piet Janson, Gerard Pijnacker, Riet Oliehoek – de Haas, Nico de Heij, To Olsthoorn, Antoon de Winter, Gonda Scholtes-Knijnenburg, Rie Onderwater, Jet Overdevest – Rijneveen, Cor Caspers, Dora Disseldorp – Luk, Francina Overdevest -Nederpelt

Kerkhulpen                       Kosters     Lectoren        Misdienaars

Zaterdag    7  juli  19.00 u    John O       geen                geen 

Zondag      8  juli   11.00 u   John O       Jan v. Rijn       geen

 

Mededeling van uit het secretariaat

Kerkschoonmaak

Woensdag 11 juli gaan wij voor het vakantieseizoen nog even de kerk schoonmaken. Ieder die hier een lijfelijke bijdrage aan wil leveren wordt met open armen ontvangen. De koffie met wat lekkers staat zoals gewoonlijk weer klaar, voor de gezelligheid moet u zelf zorgen.

Werkgroep schone kerk, Corrie v Santen – Wortman.

Huwelijk Wilt u dat bruidsparen genoemd worden in de voorbeden van een viering, stuurt u dan een huwelijksaankondiging naar het secretariaat van de parochie.

Dopen Wilt u uw kind laten dopen? Graag 6 weken van te voren opgeven aan het secretariaat. De volgende doopviering data zijn vastgesteld op  2 september en 18 november, opgave via het secretariaat van de parochie.

Wilt u wijzigingen in gezinssamenstelling door geboorte overlijden of verhuizing melden aan het parochiesecretariaat.
Vieringen met persoonlijk karakter, moeten een halfjaar van te voren worden aangemeld.

Hebt u financiële problemen? De Parochiële Charitatieve Instelling van onze Parochie kan u waarschijnlijk helpen. Uw aanvraag wordt vertrouwelijk behandeld.

Het secretariaat