Stompwijk Summerland nadert eerste weekend juli

Stompwijk Summerland nadert eerste weekend juli

Nog een aantal dagen en dan is het zover. De organisatie van het Stompwijkse festival ‘Stompwijk Summerland’ is klaar voor een mooi weekend muziek en gezelligheid. Dit driedaagse festival is het startsein van een reeks gezellige evenementen in dit dorp. Een zomers feest met zowel bekende artiesten, als opkomend talent.

Vrijdag 6 juli

Stompwijk Summerland gaat vrijdagmiddag om 17.00 uur van start met Thank God It’s Friday (TGIF) borrel. Deze lounge-avond, mede mogelijk gemaakt door Kantoor Zaal, zal in het teken staan van saamhorigheid, lekkere hapjes, drankjes en exclusiviteit. Evenals voorgaande jaren is deze avond vrijwel direct uitverkocht.

Zaterdag 7 juli

Zaterdagavond 7 juli start met een ‘fout uur’ om 20.30 uur.  Hierna zullen de artiesten Destine, WC Experience en Want Want een optreden verzorgen in de tent van Stompwijk Summerland. Dj Alvaro, een bekende house dj, zal zijn platen draaien in de STARBEATZ, een open lucht arena. Bijzonder is de band Destine, bekend van de nummers ‘Stars’ en ‘Down’. Eind maart hebben zij hun tweede album uitgebracht en zijn in korte tijd mateloos populair.  Ook in de festivalbranche zijn ze een graag geziene gast. Zo zijn Lowlands, PinkPop en de TMF Awards al het podium geweest van deze vijf koppige formatie.

Zondag 8 juli

Zondag 8 juli gaat Stompwijk Summerland van start om 13.00 uur voor de allerkleinsten uit het dorp. Tijdens de Wereld Wonder kindermiddag kunnen de kinderen allerlei leuke spelletjes doen en is er een optreden. Hierna zal om 15.30 uur het Summerlandcafé haar deuren openen en wordt de middag/avond vervolgd met optredens van de Leuk dat je d’r bent band, Johnny and the Gangsters of Love en Dj Kicken.

Kaartverkoop

Voor vrijdag 6 en zaterdag 7 juli zijn toegangskaarten nodig. De entree op zondag 8 juli is gratis. De kaarten voor vrijdag 6 juli zijn reeds uitverkocht, maar voor zaterdag 7 juli zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten €15,- per stuk. Kaarten voor zaterdagavond zijn te koop bij jongerensociëteit Beatz (Stompwijk), Café de Gouden Leeuw (Stompwijk) en Café de Meester/Don Bosco (Zoeterwoude). Voor meer informatie, bekijk de website www.stompwijksummerland.nl.