Het Peuterparadijs

peuterparadijsHet Peuterparadijs

Een stukje paradijs voor peuters in Stompwijk

Onze peuters van het Peuterparadijs genieten van hun welverdiende vakantie. Het was weer een heel gezellig en ‘leerzaam’ jaar. De kinderen van de BSO hebben nu hun intrek genomen in het Peuterparadijs om te genieten van alle vakantie activiteiten.

Ondertussen is SKZ weer bezig om de planning te maken van de peutergroepen voor na de vakantie. Is uw kind tussen de 2 en 4 jaar en wil het graag gezellig kunnen spelen met leeftijdsgenootjes in een leerzame omgeving, geef het  dan nu nog op. We hebben nog enkele plekken te vergeven. Wij bieden peuteropvang van 08.45u tot 11.45u en halve dagopvang van 08.00u tot 13.00u. Wees er snel bij, want de dagen lopen vol.

Bezoek onze website (www.kinderopvangzoeterwoude.nl)voor meer informatie of neem contact op met de planning. (071-5808010)

Wij hopen nog wat nieuwe peuters te mogen begroeten na de vakantie……tot ziens bij het Peuterparadijs.