Stompwijk Summerland geslaagd

summerlandStompwijk Summerland, geslaagd!

Het eerste weekend van juli is weer voorbij en dat betekent dat er een einde is gekomen aan het weekend van Stompwijk Summerland. Een prachtig en buitengewoon gezellig weekend om op terug te kijken.

Vrijdag 6 juli begon het feest met de TGIF-borrel (Thank God It’s Friday) en zoals andere jaren ook het geval was, was het volledig uitverkocht. Na een hapje en een drankje ging rond de klok van 21.30 uur het mysterieuze gordijn open en startte de TGIF-superstyle. Per sms werd gestemd op een bepaalde soort muziek, welke vervolgens 15 minuten lang gedraaid werd. Een geweldig succes waardoor de tent binnen enkele minuten volledig op zijn kop stond.

Zaterdagavond 7 juli was het goed druk en ondanks de ietwat tegenvallende voorverkoop, was deze avond op een aantal kaarten na toch uitverkocht. Om 20.30 uur beten we het spits af in de Fly Us STARBEATZ met een knallend FOUT uurtje. Vervolgens ging het dak eraf met Dj Alvaro en sloot niemand minder dan onze eigen rooie vriend, Dj Nilo, in stijl af.

In de Brink Groep tent begonnen The Clarks, deze classic rock band zorgde er al snel voor dat de sfeer er goed in zat. Rond 23.15 uur kwam Destine op het podium. Deze band was al succesvol op diverse nationale festivals en was dat natuurlijk ook op Stompwijk Summerland. Om 1.00 uur was het de beurt aan WC Experience, deze boerenrockband uit Brabant was de ultieme afsluiter van de zaterdagavond.

Zondagmiddag begon de Wereld Wonder kindermiddag om 13.00 uur  en dit was weer een groot succes. Om 15.30 uur begon de dartfinale in het Summerland café en rond 17.30 uur was het de beurt aan de bands.

De band Johnny & the Gangsters of Love, een rock ’n roll formatie met een wat eigenzinnige zanger, begonnen de middag en het werd al snel druk en gezellig in de tent. Toen ze uitgespeeld waren en er met hun helblauwe Pontiac Bonneville uit 1967 vandoor gingen was het de beurt aan De leuk dat je d’r bent band. Met deze band als afsluiter werd het een onvergetelijke zondag voor velen.

Voor de jeugd had Dj Kicken zich verworpen achter de draaitafels in de Fly Us STARBEATZ en maakte er een knallend slot van.

Dit was het weekend in een notendop. Wil jij echt een goed beeld van hoe het is geweest, kijk dan op de site (www.stompwijksummerland.nl) voor filmpjes en foto’s. Namens de organisatie willen wij iedereen heel hartelijk danken voor hun komst, zonder jullie was dit nooit zo’n mooi feest geworden!

Op naar 5, 6 en 7 juli 2013.