Felicitaties voor Gerrit Olsthoorn

gerrit vierdaagse nijmegen 2012 003

Het was de bedoeling dat Gerrit in gezelschap van Jaap de Winter, Jaap de Jong, Peter Zuidgeest en Wal de vierdaagse zou gaan lopen. Met elkaar hadden ze er aardig wat trainingsuren inzitten, maar door een aantal blessures bleef Gerrit jammer genoeg alleen over. Maar Gerrit liet zich niet uit het veld slaan en bleef doortrainen, want hij ging ervoor. We hebben, tijdens onze jaarlijkse visdag van onze super vriendenclub en het vieren van Gerrit z’n 64e verjaardag, een leuk bedrag voor hem opgehaald. Samen met Carla Belt en Coby de Winter voor kledingadvies, is er een mooie wandeloutfit aangeschaft.

Wij zijn met elkaar op vrijdag naar Nijmegen gegaan om Gerrit in te halen met de befaamde gladiolen. Gelukkig hebben we hem, dankzij het opvallende Stompwijk Hoe ver is dat nog—shirt, tussen al die tienduizenden mensen herkend en konden we hem de gladiolen geven. Met slechts 1 blaar heeft hij de 4 x 30 km volbracht en vond het een reuze leuke ervaring.

Overigens niets ten nadele van de andere Stompwijkse deelnemers, want die krijgen ook onze felicitaties. Maar ja, Gerrit neemt toch een speciaal plekje in onze vriendenclub in. Gerrit, je bent geweldig, we zijn trots op je !!!

Groetjes Jaap en Coby