De Blesruiters … altijd en overal actief

 

Afgelopen zaterdag, 4 augustus werden de KNHS Regiokampioenschappen dressuur en springen verreden in Heerjansdam bij de Rijvereniging De Develruiters. Kelly Doelman deed mee met Padovano in de klasse M1-DE en werd 3de en mag naar het Nederlands Kampioenschap, de Hippiade 2012, dat voor pony’s verreden zal worden in Ermelo op zaterdag 1 september. Deveny van der Kraan heeft ook meegedaan met Odessa in de klasse Z1-DE, maar heeft zich niet gekwalificeerd voor de Hippiade.  Voor Kelly een heel mooi resultaat waarmee wij haar van harte feliciteren en haar heel veel succes toewensen voor 1 september.

Het ruiterkamp Wateren

De totaal 15 deelnemers en 4 leiders zullen zaterdag 11 augustus vanaf de Huyssitterweg met hun paarden en pony’s vertrekken naar de welbekende prachtige locatie in Wateren. Wij wensen iedereen een hele fijne week toe met veel prachtige ritten en mooi weer. Kom weer veilig thuis!

Op zondag 19 augustus wordt op het terrein van Ab Spaan de menwedstrijd-marathon verreden. Kom gezellig langs om de deelnemers aan te moedigen en te genieten van het prachtige parcours en spektakel.

Het Bestuur