WoejPret in het Dorpshuis (13 t/m 17 augustus)

 

Bijna is het zover, de schoolvakantie gaan we afsluiten met een leuke week die in het teken staat van de  “Olympische kinderspelen”.

Voor wie is WoejPret bedoeld?

WoejPret is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij WoejPret kun je de hele dag knutselen, spelletjes doen en gezellig bijkletsen met je vriendjes en vriendinnetjes. Inschrijven kan dagelijks voor de ochtend en/of middag tegen betaling van € 1,— per dagdeel. In de ochtend zijn we open van 9.30 – 12.00 uur en ’s middags van 13.30 – 16.00 uur. Tussen de middag ga je thuis eten.

Hieronder volgt het programma voor deze week:

Maandag 13 augustus

De start van de Olympische Kinderspelen. Er kan de hele dag, en evenals de rest van de week in de bovenzaal geknutseld worden. o.a. Een Olympische vlag maken, figuurzagen, timmeren, zagen, medailles maken, kleien, krimpy dinky, tegeltjes verven, etc. In de benedenzaal worden spellen georganiseerd.

Dinsdag 14 augustus

Bouw van het Olympisch Dorp (huttenbouw). We gaan hutten bouwen van pallets op het voorplein van het Dorpshuis. Verder kan er volop geknutseld worden in het Dorpshuis. ‘s Middags Londense Cupcakes bakken en versieren.

Woensdag 15 augustus

Olympisch Dorp (huttenbouw). Je kunt weer volop knutselen. Er komt iemand schminken, we gaan nog meer Londense cupcakes maken  en in de middag komt een danslerares les geven voor een Olympische dans.

Vanaf 15.00 uur Kleedjesmarkt, Ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden zijn van harte welkom. We openen de markt met een Olympische dansuitvoering, en vervolgens mogen de kinderen hun hut laten zien en knutselwerkjes en cupcakes voor een leuk prijsje verkopen.                                      

Donderdag 16 augustus

Het is de laatste dag van en in het Olympisch Dorp. In de ochtend mag je nog spelen in je hut. Verder is er nog van alles te knutselen boven in het Dorpshuis. Op het schoolplein vindt een biatlon plaats.

’s Middags is er BINGO in de benedenzaal waar vele leuke prijzen zijn te winnen. Helaas moeten vandaag wel de hutten weer worden afgebroken. Dit wordt door ouderen gedaan. Wil je je hut mee naar huis nemen, dan kan dat, maar je moet wel zelf voor vervoer zorgen.

Op vrijdag 17 augustus, is de finish in zicht. Er rijdt een bus vanaf het Dorpshuis naar KidzCity in Utrecht. We vertrekken om 10.00 uur en zijn om 17.00 weer thuis. Voor deze dag zijn er nog enkele kaarten beschikbaar tegen betaling van  € 10,— .

Zijn er nog vragen, neem dan contact op met Anneke van Bemmelen, tel. 5804172 of mail bemmelen73@casema.nl.