Opgeven voor schaatslessen

Opgeven voor schaatslessen…..

De winter staat voor de deur!? Over 8 weken starten de eerste schaatslessen en trainingen alweer. IJsclub Nut en Vermaak Stompwijk heeft uitgebreide mogelijkheden om schaatslessen en trainingen te volgen. Voor de jongste jeugd, vanaf 6 jaar, zijn er schaatslessen te volgen op donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur in Silverdome Zoetermeer. In diverse (kleine) leeftijd/ niveaugroepen wordt de schaatsbeweging op een speelse en enthousiaste manier aangeleerd. Hoe sta ik op schaatsen, schaatshouding, afzet, bijhalen, neerzetten, armbeweging, remmen, overstappen, etc. De cursus bestaat uit 20 lessen en start in oktober. Ook voor beginnende kinderen is er nog plaats!

Voor de oudere jeugd, vanaf 12 jaar, zijn er diverse trainingsmogelijkheden op de Haagse Uithof. Op maandag en op vrijdag zijn er trainingsuren waar trainers van IJsclub Stompwijk de schaatstechniek en conditie zullen verbeteren. Tevens is er volop gelegenheid tot het rijden van wedstrijden. Trainers zullen de leden hierin begeleiden. Ook voor volwassenen zijn er tal van mogelijkheden om trainingen te volgen.

Mocht u vragen hebben over het volgen van schaatslessen en/of trainingen. Kijk dan even op de website van ijsclub Nut en Vermaak Stompwijk, www.ijsclubstompwijk.nl of mail/ bel naar Tom de Haas; tomdehaas@ziggo.nl. / 079-3315674.

Met sportieve groet, Erwin van Es

Secretaris IJsclub Nut en Vermaak Stompwijk