22 september – Burendag – Bruggenfeest

22 september    Burendag    Bruggenfeest

Heeft u het al op de kalender staan?

Zaterdag 22 september is het landelijke Burendag en leek het ons een goed idee om het geweldig geslaagde Bruggenfeest, gehouden ter gelegenheid van het 2000e nummer van de Dorpsketting, eens in de herhaling te doen.

De organisatie hiervan is nihil. Elke brugeigenaar stelt zijn brug beschikbaar aan buren, vrienden, familie en andere langskomende Stompwijkers. Want het is de bedoeling dat iedereen die hier aan mee wil doen, gewoon met z’n sate’tje, hamburger en drankje de buurt op gaat en ergens z’n vlees op de BBQ legt. Op die manier zullen er nieuwe, hopelijk leuke en spontane, contacten ontstaan.

Anja van Boheemen, bestuurslid van de DK, heeft ons aangemeld bij het Oranje Fonds om in aanmerking te komen voor een bijdrage voor onze burendagactiviteit. En je zult het geloven of niet, wij zijn uitverkoren en ontvangen een feestpakket én een leuke bijdrage. Met de feestcommissie gaan we brainstormen hoe dit geld het beste besteed kan worden.

Brugeigenaren; meld u alvast aan!

Op die manier kunnen we het enthousiasme een beetje peilen. Het is namelijk niet de bedoeling dat de redactie/bestuur, zoals we in 2009 wel hebben gedaan, persoonlijk bij u aan de brug/deur komt om te vragen of u meedoet.

Elke week zullen we de deelnemende bruggen in de DK vermelden. Dan kunnen de niet-brug-eigenaren ook alvast een plekje bij u op de brug reserveren! Maakt u zelf geen gebruik van de bru, of heeft u zelf een ander feestje? Misschien zijn er wel mensen die uw brug willen leasen!

Ook uw idee om de sfeer te verhogen is van harte welkom.

Stuur deze naar: redactie@dorpsketting.nl of spreek ons aan.

Redactie