Genieten bij KoeienPop

Genieten bij KoeienPoP!

Wat zou het worden; KoeienPoP 2012, ik had geen idee. Maar dat het gezellig en vernieuwend zou worden was zeker, werd me verteld. Afgelopen zaterdag was het dan zover: KoeienPoP 2012 ergens in een landje aan de Westeinderweg in Stompwijk.  Ik kan je vertellen; gezellig en vernieuwend dat was het zeker! En eigenlijk veel meer dan dat.

Het was een ‘eendaags’ festival wat begon rond 12.00 uur en eindigde rond 00.00 uur (voor velen ook nog later). Er was zo veel te doen dat je er met gemak de hele dag had kunnen relaxen, genieten, ontdekken en leren. Wat dacht je van workshops zoals Salsa of de workshop; Vogelhuisje maken.. Kan vogelbeheer Nederland weer trots zijn.

Er waren 2 podia, het grote Mainstage podium en het kleine podium voor het huiskamergevoel. Heel veel goede bands. De organisatie had hiernaast nog een zwembad gerealiseerd en een heuse graffiti wall. Naarmate de avond vorderde hoe meer graffiti ideeën er ontstonden.

Voor de mensen die het meer zochten in het relaxte, was een Hippie Tippy tent neergezet. Liggend op relaxbanken, luisterend naar relaxte muziek, ik zou er relaxed van worden. Ook voor de inwendige mens was goed gezorgd. Waar kun je nu onbeperkt pannenkoeken eten en daarbij ook bbq-en?? Op Koeienpop natuurlijk! Hierboven is maar een kleine opsomming, er was er nog zo veel meer te beleven. Helaas gooide het weer wat roet in het eten, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb een super avond gehad.

Hierbij wil ik de organisatie bedanken voor het mooie festival dat zij in korte tijd neer hebben gezet. Alles zo professioneel opgezet, aan alles gedacht en niets te kort!

Ik zeg volgend jaar weer!?

Groeten, Maarten