Bibliotheken gesloten op 18 september

Bibliotheken gesloten op 18 september

In verband met het jaarlijkse personeelsuitje zijn alle locaties van de Bibliotheek aan de Vliet gesloten op dinsdag 18 september. Met deze datum is rekening gehouden bij het uitlenen van de materialen. Verlengen van materialen is mogelijk via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekaandevliet.nl.

Wii-competitie: Just Dance

Donderdagmiddag 20 september organiseren de Bibliotheek aan de Vliet en Disck Leidschendam-Voorburg in de locatie Leidschendam een Wii-competitie voor kinderen van 10 tot en met 14 jaar.

Altijd al willen dansen zoals in een videoclip? Met Just Dance word jij de beste danser op de dansvloer! Doe mee met de competitie en misschien word jij wel de beste danser van de Bibliotheekcompetitie van 2012…

Datum: donderdag 20 september

Tijd: 16.00 – 17.00 uur

Locatie: Leidschendam

Toegang: gratis