Gezellig klaverjassen voor beginners en gevordeden

Gezellig klaverjassen voor beginners en gevorderden

Daar zijn we weer! Voor het derde seizoen gaan we, vanaf 5 oktober, weer beginnen met het klaverjassen. We kaarten elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Dorpshuis. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De entree blijft € 2,-.

We hopen iedereen weer te zien en hebben nog plaats om aan te schuiven! Heb je nog nooit geklaverjast of ben je al wat gevorderd? Het maakt niet uit! Het is vooral gezellig om te kaarten op je eigen tempo. Er zijn geen prijzen te winnen dus kaarten we 1 of 1½ boompje per avond op het gemak en zonder stress.

Iedereen is van harte welkom om een keer mee te kaarten. Zegt het voort en haal je vrienden en kennissen uit die luie stoel. Er wordt ook niet geloot, dus je bepaalt zelf aan welk tafeltje je zit. Er zitten geen verplichtingen aan en je kunt altijd eens komen kijken. We zien jullie graag op 5 oktober! Zijn er nog vragen bel dan: 071-5804172.

Anneke van Bemmelen en Wilma van Es