Aankomend weekend in de Beatz

Aankomend weekend

Dit weekend hebben we na een zomerstop onze kick off party. Nadat we in  een paar weken de kelder weer tip top in orde gemaakt hebben  zijn we vrijdag weer klaar voor een feestend seizoen! De deuren zullen stipt om 21:00u open staan om de eerste gasten te verwelkomen! De entree voor deze avond zal gratis zijn!! Dus luid je weekend feestend en gezellig in bij en met ons.

Voor alle informatie hou onze site in de gaten of wordt lid van onze Facebook pagina!

Nog een fijne school en werk week en tot vrijdag!

Het bruggenfeest

Zoals bij de meeste mede Stompwijkers waarschijnlijk al bekend is, is dat op 22 september de volgende editie van het bruggenfeest weer in de agenda staat.

Diverse gezellige Stompwijkers hebben al kenbaar  gemaakt dat ze deze dag  hun brug beschikbaar zullen stellen om aan dit dorpsfeest mee te werken. Het feest zal rond 17 uur van start gaan en eindigen omstreeks 20 uur. 

Voor degene die dan nog niet genoeg hebben van alle Stompwijkse gezelligheid, hebben wij in samenspraak met de Dorpsketting het volgende bedacht: vanaf 20 uur organiseren wij voor iedereen die hier interesse in heeft een gezellige afsluiter van het bruggenfeest.

De bedoeling is dat iedereen die hier open voor staat richting het Dorpshuis trekt, om op en rondom de brug van de Zustersdijk gezellig bijeen te komen, zodat u nog gezellig met uw dorpsgenoten kunt genieten van dit dorpsfeest.

Wij hopen u alle 22 september te zien op onze” brug!!!

Groeten, het bestuur