Zeer geslaagd 29 Hilhorst Scholierentoernooi

Zeer geslaagd 29 Hilhorst Scholierentoernooi

Dit jaar eens geen regen maar een mooie week en op de toernooidag zelfs een stralende zon; uniek voor een toernooi. Ook dit jaar mocht er gehandbald worden op het SJZ voetbalveld en vonden op onze eigen handbal accommodatie de nevenactiviteiten plaats. Voor het veeltallige publiek was een gezellig terrasje gecreëerd om een drankje nuttigen. Om 13.30 uur klonk het eerste beginsignaal voor 43 deelnemende teams op 9 velden. Daarna kon iedereen pogingen doen bij het gatendoek en mocht een afgevaardigde uit groep 8 trachten raak te schieten voor de penalty bokaal. Uiteraard staat FAIRPLAY nog altijd hoog in ons vaandel. De vele knuffels en spandoeken werden door de jury hiervoor goed bekeken. De bekertjes limonade vonden gretig aftrek en voor de ijscokar stonden wachtrijen; uiteraard was het springkussen constant bevolkt.

Om 16.15 uur kon de prijsuitreiking plaatsvinden. Allereerst de prijsjes voor de vele ingeleverde kleurplaten die op de trainingsmiddag aan de 200 aanwezige kinderen waren uitgereikt.

Westwoud 8 kreeg uit handen van Edwin Hilhorst de Fairplay prijs voor het mooiste spandoek met rijm, versierd met ballonnen en opblaascijfers 8.

Klaverweide 5 was met 50 punten het beste team bij het gatendoek.

Romèe v. Boheemen van Klaverweide 4 en Wouter v. Klink van Klaverweide 2 werden in de herkansing na een spannende strijd strafworpenspecialist 2012 en namen de penalty bokaal in ontvangst.

De volgende poulewinnaars kregen van Lisanne en Jody, kleindochters van Evert en Diny Hilhorst, de bekers, gesponsord door Administratiekantoor Hoogeveen & Koek:

Gemengd  3/4                        5/6  jongens                           5/6 meisjes                      7/8 jongens                     7/8 meisjes

1. Westwoud 9                      Westwoud 5                           MvdVelde 6                        Kl.weide 1                       MvdVelde 3

2 Westwoud 7                       Kl.weide 6                               Kl.weide 8                          Kl.weide 2                      MvdVelde 4

3 Bernardus 8                       Bernardus 5                            Bernardus 6                       Bernardus 1                    Westwoud 3

Met een herinneringsvaantje uitgereikt door fa. Ton de Rooy gingen alle kinderen voldaan naar huis en kon de schoolhandbalcommissie terugkijken op een zeer geslaagde dag. Wilt u de foto’s bekijken surf dan naar onze website:

www.hilhorstscholierentoernooi.nl