Afscheid van Jos de Graaf van de Coop

Afscheid van Jos de Graaf van de COOP!

Beste inwoners van Stompwijk,

Na 12 en een half jaar hard werken heeft Jos zijn COOP-winkel verkocht en zal hij eind september met pensioen gaan.

Ik denk dat we dit niet zomaar voorbij mogen laten gaan; Jos heeft immers al die jaren 6 dagen per week voor ons klaargestaan.

Graag wil ik jullie het volgende voorstellen:

Ieder die wil stopt een kleine bijdrage in de groene collectebus die in de COOP vanaf vandaag bij de kassa staat. Op de collectebus staat “afscheid Jos”. Zo kan ieder die wil er een bijdrage indoen. De collectebus zal er tot en met zaterdag 22 september staan, zodat ik de week erna het cadeau kan kopen.

Misschien hebben we dan wel genoeg geld ingezameld om Jos en zijn vrouw een weekendje weg aan te bieden. Heeft iemand een ander idee dan hoor ik dat graag.

Zaterdag 29 september is zijn laatste werkdag en ik stel voor dat we hem dan om 15.30 uur een bos bloemen en het cadeau overhandigen (de winkel sluit op zaterdag om 16.00 uur). Het zou natuurlijk heel erg leuk zijn als er zoveel mogelijk Stompwijkers bij zijn, dus schrijf het alvast op in de agenda! De Stompwijkse fanfare heeft ook enthousiast gereageerd en zal ook aanwezig zijn dus dat wordt voor Jos een echte verrassing. Hij zal wel de collectebus zien staan en snappen dat hij iets krijgt, maar niet hoe en wanneer.

Jos is een trouwe lezer van de Dorpsketting dus Stan zal er voor zorgen dat deze pagina zal worden verwijderd voordat Jos hem in handen krijgt!

We verzamelen op zaterdag 29 september om 15.20 uur rechts van Andrea’s Haarstudio. De Fanfare zal daar dan ook staan en dan gaan we om 15.30 uur met de Fanfare de COOP in.

Bedankt alvast voor jullie attentie en hopelijk zijn we er op zaterdag 29 september met velen om Jos (en zijn gezin) uit te zwaaien.

Met vriendelijke groet,

Astrid van Santen

Huize Marianne – Dr van Noortstraat 115