KBO Stompwijk

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief september 2012

50 plus Beurs

Van 11 t/m 15 september vindt 50+ beurs weer plaats in de jaarbeurs te Utrecht, dit jaar gaat KBO stompwijk niet in groepsverband deze beurs bezoeken. Dit betekent niet dat u als individu deze voor elk wat wils beurs kan bezoeken, voor vervoer en opstappunten kijkt u op: oadbus.nl/50plusbeurs.

Boottocht met KBO Zoeterwoude 

Donderdag 13 september gaan wij weer varen met Groene Hart Cruises, de bedoeling is om richting Gouda te varen waar we deze stad kunnen bezoeken, dit is niet zeker vanwege enkele onzekerheden onderweg, als dit niet mogelijk is heeft de schipper een passend alternatief.

Wij weten zeker dat het weer een heel gezellige dag gaat worden. Aanmelding is niet meer mogelijk, inscheping kan vanaf 8.30 uur aan de zijldijk in Leiden, afvaart 9.00 uur, wij proberen om 17.30 weer terug te zijn op de plaats van afvaart.

RABO – Sponsorfietstocht

Zondag 23 september wordt de RABO – sponsor fietstocht weer gehouden, wij als KBO afdeling Stompwijk gaan deelnemen onder no. 13 van de deelnemerslijst, u denkt natuurlijk dit nummer zou ik niet willen hebben, voor ons is het een uitdaging maar u om het lot te tarten. U kunt deelnemen voor 20 – 40 of 60 kilometer, de Rabobank heeft op diversen plaatsen weer koffie en poffertjes in de aanbieding, de start is bij sporthal Meerhorst de KBO rekent op jullie.

Kaarten en rummicub spelen met KBO Zoeterwoude.    

Donderdag 27 september gaan wij de KBO- Zoeterwoude ontvangen voor een gezellige middag klaverjassen en rummicubben, zoals gewoonlijk starten wij om 14.00 uur in het dorpshuis met het spel, alle leden zijn van harte welkom, bij ons is het hoe meer zielen hoe meer vreugde we met elkaar hebben, voor de thuisspelers bedraagt de bijdrage € 2,00 per persoon, dit bedrag wordt geheel aan de prijzen besteed.

Het bestuur wenst u bij alle evenementen veel plezier toe .

Donaties 2012

Het bestuur bedankt alle donateurs voor uw bijdragen ter ondersteuning van onze activiteiten van KBO en Soos, wij ervaren weer een stuk betrokkenheid bij U voor de senioren van Stompwijk e.o., dat geeft het bestuur de stimulans om de vereniging naar de toekomst actief en gezond te houden.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen, het bestuur