Abonnementen afhalen op dinsdag 25 september

 

Op 25 september om 19.00 uur kunt u uw schaatsabonnement afhalen bij de Café ‘De Gouden Leeuw’. Wij zijn daar aanwezig tot 20.30 uur. Ook kunt u op deze avond schaatskleding passen en aanschaffen. Zie voor prijzen onze website www.ijsclubstompwijk.nl Verder proberen wij uw vragen te beantwoorden over zaken die voor u nog niet helemaal duidelijk zijn. Mocht u nog interesse hebben in het jeugdschaatsen, kom gerust langs voor informatie. Er zijn nog abonnementen te verkrijgen. Willen de jeugdleden die stoppen met schaatsen dinsdag hun helm inleveren, liefst om 19.00 uur. Dan kunnen we deze weer uitdelen aan de nieuwe jeugdleden. Bij inlevering ontvangt u uiteraard uw borg terug.

Tot dinsdag 25 september.

Met vriendelijk groet, namens het bestuur van ijsclub Stompwijk,

Erwin van Es