Collecte Nierstichting

Collecte Nierstichting

Hallo, ik ben Sonja van Abswoude en dit jaar voor het eerst coördinator van de Nierstichting voor Stompwijk.

Ik heb via de Nierstichting ook collectanten aangedragen gekregen, waarmee ik aan de gang ben gegaan.

Nu blijkt dat de Nierstichting niet eerst de oude collectanten heeft benaderd of zij nog wilden collecteren, maar zijn nieuwe gaan werven. Ik kan ook niet na gaan wie dit waren (misschien de Nierstichting ook niet) omdat de laatste collectanten administratie van 2008 is, sorry hiervoor!

Ik vind dit heel jammer, want op deze manier loop je mensen voorbij die zich (misschien) al jaren hebben ingezet voor de Nierstichting. Maar als de collectanten zich nog wel willen inzetten voor de Nierstichting hoor ik dit heel graag en kun u mij bellen op nr: 071-5804006, want je hebt nooit collectanten teveel, nogmaals excuus hiervoor!

Dit jaar hebben we in Stompwijk het mooie bedrag van € 1.044,78 opgehaald. Ik wil graag de donateurs bedanken voor hun donatie en de collectanten hartelijk danken voor hun tijd en inzet!

Tot volgend jaar.

Met vriendelijke groet, Sonja van Abswoude