Bardancing The Beatz

20 okt. PROUD TO BE FOUT:

Het komt steeds weer een stukje dichterbij maar op 20 oktober is het eindelijk weer zo ver!

Proud to be Fout editie 2012 staat voor de deur. Dit ieder jaar terugkomende knotsgekke en super gezellige feest is bij jong en oud altijd een feest dat bij iedereen hoog in het geheugen zit. Hoe fouter je gekleed komt des te beter het is. Dit zorgt ieder jaar weer voor gek geklede mensen. Voor dit feest heb je echter wel een kaartje nodig, die voor slechts € 5,- te koop zijn in Bardancing Beatz. 


27 okt. GELE KRATTENFEEST (21+):

We zijn inmiddels de oktobermaand ingegaan en de zomer is definitief voorbij, maar geen reden tot treuren! Zoals bekend is traditioneel de laatste zaterdag van oktober gereserveerd voor het Gele krattenfeest. Bij dit feest zullen we lekker ouderwets terug in de tijd gaan met de gele kratten van vroeger en de muziek die daarbij hoorde.

Iedereen die uit deze tijd komt is van harte welkom om weer lekker oude tijden te herleven.

Dus zet 27 oktober in je agenda, contact je (oude) stap maten/vriendinnen, regel een oppas en zorg vooral dat je er bij bent! De deuren zijn geopend rond 20.00 uur.

Let op! Voor dit feest hanteren wij een minimale leeftijdsgrens van 21 jaar en ouder.


Fijne werk/schoolweek en graag tot ziens, het bestuur