Mantelzorgers in het zonnetje

Mensen die zorgen voor hun naaste in het zonnetje

Vrijdag 9 november hebben mensen die voor hun zieke of gehandicapte naaste zorgen, even vrijaf. Stichting Rondom Mantelzorg organiseert dan een ontspannende en informatieve middag en avond voor mantelzorgers. Op of rondom de nationale Dag van de Mantelzorg, die in het leven is geroepen om mantelzorgers erkenning en waardering te bieden, kunnen organisaties in het hele land activiteiten aanbieden voor mantelzorgers. Stichting Rondom Mantelzorg doet hier aan mee en biedt een gevarieerd en interessant programma voor mensen uit Leidschendam-Voorburg. Thema van deze middag is ‘Regie houden’, wat staat voor stil staan bij ontspanning en tijd voor jezelf tijdens de zorg voor een naaste.

Een verhalenverteller neemt de aanwezigen op ludieke wijze mee in de wereld van mantelzorg. Vervolgens kunnen mensen achterover leunen tijdens een optreden van seniorenkoor Dicentoria. Uiteraard vindt traditiegetrouw de uitreiking van het mantelzorgbeeldje door de wethouder plaats.

Locatie: Wijk- en Dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 te Leidschendam. Tijd van 14.00 – 17.00 uur. Informatie en aanmelden, voor 29 oktober,via tel. nr. 079 750 23 80 of 06-57 97 10 62 of info@rondommantel-zorg.nl. Ook mensen die (nog) niet bekend zijn bij de stichting, zijn uitgenodigd.