De Coop feestelijk geopend

de coop feestelijk

Even voorstellen: Zoon Robert en vader Huib Pruijssers.

Ze zijn klaar voor de start, nog een half uurtje te gaan, de laatste stickers worden geplakt, een vlekje weggewerkt, de deuren en schappen gepoetst. De laatste vingerafdrukken worden overal verwijderd. Elk schap is gevuld, een prachtig gezicht dat alleen bij een opening haalbaar is. Verse sla en glimmende appels, verse boeketten. Brood geurt en de flessen staan strak in het gelid in een apart slijterij-hoekje. De catering is in handen van het Blesse Paard en zij zijn achter de schermen aan het werk. In de straat hangen de vlaggen uit en achter menig raam prijkt een gekleurde poster. Voor de winkel staan twee bestelbussen geparkeerd voor de bezorging aan huis, want dat hoort bij de service.

Gisteravond is de Coop feestelijk geopend. Als het goed is heeft (klein)dochter met een schaar het lintje doorgeknipt waarmee de opening een feit was. Er is de afgelopen week keihard gewerkt, het plafond is vernieuwd en het lijkt een stuk ruimer en lichter. Vanaf donderdag is er gewerkt aan de voorraad, de vloeren zijn gepoetst, de straat is geveegd, kortom zij zijn er klaar voor.

Petra