Zanggezelschap Op Hoop van Zegen

hoop van zegenHet zanggezelschap “Op Hoop van Zegen” komt optreden in Emmaus

Vrijdag 19 oktober kunt u tijdens het bruin café genieten van een Stompwijks koor!

Het zanggezelschap is bij een bestuursvergadering op 20 april 2010 opgericht en draagt sindsdien de naam; Zanggezelschap Op Hoop van Zegen. Het repertoire bestaat uit volksliedjes, waarin de Amsterdamse, maar ook de Rotterdamse volksliedjes een belangrijke plaats innemen.

Het koor repeteert elke dinsdagavond in het studiootje van Aad Paardekoper (muzikaal leider), aan de Stompwijkseweg. Hun doel is om veel plezier aan het zingen te beleven en om optredens te gaan verzorgen. Hun eerste optreden was op 30 Mei 2010 in Café de Gouden Leeuw in Stompwijk. Dit was een geweldig succes.

De Stompwijkers die in het koor zitten zijn; Aad Paardekoper en zijn vrouw Jeanne, Nel Klein en Aad Hogervorst.

Aanvang optreden 14.45 uur. Entree voor gasten € 2,— incl. koffie en thee, klantenpashouders gratis.

Bij het buffet kunt u overige consumpties bestellen tegen betaling.

Emmaus, Bennebroekweg 1 , Zoeterwoude dorp. (Tel. 071 5809203)