Schoenendozen- Actie4kids- doe mee!!!

 

Vorige week zijn ruim 40 kinderen bij de hobbyclub een schoenendoos komen versieren. Het was een gezellige drukte. Had je geen tijd, en wil je er thuis één versieren dan mag dat altijd. Maak een mooi cadeau voor een kind in een arm land.

Versier een schoenendoos en vul deze met spulletjes zoals schriften, potloden, pennen, schrijfblokken, kleurboeken, kleurkrijt, zeep, shampoo, washandjes, tandenborstels en tandpasta, kinderpleisters en ondergoed, maar ook knuffels, knikkers, speelgoedauto’s, puzzels, een springtouw of muziekinstrumentjes (geen oorlogsspeelgoed of etenswaren). Met een schoenendoos laten we zien aan kinderen in weeshuizen, vluchtelingenkampen en sloppenwijken dat we aan hen hebben gedacht.

Doe ook mee en maak andere kinderen blij met een prachtig cadeau!

De doos moet je niet dicht plakken maar sluiten met een elastiek. Plak er één van onderstaande plaatjes op zodat te zien is of de doos voor een jongen of meisje en voor welke leeftijd is. Voor de verzendkosten is een bedrag nodig van €5,00 die je in een envelop er los bij kunt doen (niet in de doos).                                                                  

Zondag 18 november is er een schoenendoosviering in de kerk. Tijdens deze viering kun je je schoenendoos inleveren.

Je mag hem ook afgeven op school, bij Marjolein Janson op Meerlaan 9 of bij Anneke van Bemmelen, Dr van Noortstraat 73. Inleveren kan tot uiterlijk dinsdag 20 november! Daarna gaan de dozen naar plaats van bestemming.