Kinderkoor “De Regenboog”

 

Hallo Kids uit Stompwijk.

Ook dit jaar willen wij er op 24 december met het kinderkoor weer een hele leuke muzikale Kerstviering van gaan maken. Maar…dat kan natuurlijk niet zonder jullie! Iedereen met blije zin mag zich weer aanmelden. Je moet wel al goed kunnen lezen.

Als we genoeg aanmeldingen binnen hebben starten we met de repetities, iedere dinsdag van 15.30 – 16.30 uur.

(De 1e repetitie is tot 17.00 uur i.v.m kennismaking, uitleg en kopiëren van de teksten) De startdatum zal worden vermeld in de Dorpsketting. Ook Gerda zal er weer bij zijn voor de muzikale begeleiding. Kinderen die al eerder hebben meegedaan weten natuurlijk nog wel hoe het werkt, en kunnen hun eigen repetitie map meenemen. Alle nieuwkomertjes hebben een ringband map nodig voor alle teksten. Natuurlijk krijgen jullie die teksten weer van ons.

Aanmelden kan tot en met vrijdag 2 november via 0629320018.

Wij hopen op een grote opkomst zodat we er ook dit jaar weer een hele speciale Kerstviering van kunnen maken.

 

Groetjes, Gerda en Marian