Najaarsconcert Fanfare Juliana a.s.zondag

Najaarsconcert Fanfare Juliana a.s zondag

Zoals u vorige week ook al heeft kunnen lezen houdt Fanfare Juliana aanstaande zondag 4 november haar Najaarsconcert. Deze week zetten wij spreekwoordelijk de puntjes nog op de i, om u zondag te kunnen laten genieten van een mooie middag vol met afwisselende muziek!

Het thema dit jaar van ons concert is ‘Oorlog en Vrede’, waar onze nummers dus speciaal op geselecteerd zijn. Zo kunt u o.a. genieten van de muziek van de bekende en populaire musical ‘Soldaat van Oranje’, iets wat u allen zal herkennen! Een heel ander ‘sfeertje’ maar ook heel mooi is ‘Give us peace’, ook deze krijgt u door ons te horen.

Nieuw dit jaar is het slagwerkensemble, wat tijdens het najaarsconcert ook van zich zal laten horen. Sinds vorig jaar worden er weer slagwerkleerlingen opgeleid bij de fanfare, en die zullen u met elkaar doen verrassen! 

Kortom er staat een veelbelovende middag voor de deur. En wij hopen u dan ook op zondag 4 november om 15.00 te mogen ontvangen in de H. Laurentius kerk! Na het concert is er gelegenheid om onder het genot van een drankje gezellig na te kletsen in het dorpshuis.

Tot zondag!

Jeugdorkest speelt bij opening theaterfestival

Van 3 t/m 10 november vindt de derde editie van het theater festival plaats in Leidschendam-Voorburg. Het jeugdorkest doet zaterdag 3 november mee in de Poederdot parade! In deze parade doen een heleboel verschillende muzikale en culturele instellingen mee dus het belooft een gezellig startsein voor de rest van het festival  te worden. De parade gaat door de Herenstraat (12.30 uur) en de Damlaan (15.00 uur). Tijdens de optocht zal het jeugdorkest verschillende keren van zich  laten horen! Hopelijk tot zaterdag!

 

Met muzikale groetjes,

Jeugdorkest Fanfare Juliana