Winnares fotowedstrijd Vlietdagen

vlietdagenAnneMarie Ekkers wint fotowedstrijd Vlietdagen

Het mooie weer tijdens de Vlietdagen in september heeft veel bezoekers geïnspireerd om mooie foto’s te maken. Samen met de bekende, professionele fotografe Marina Peters organiseerde de Vlietdagen een fotowedstrijd. De opdracht was eenvoudig: zorg er voor dat je een goede foto maakt van de Vlietdagen. De ingestuurde beelden varieerden van prachtige beelden van het vuurwerk tot zeer gestileerde sfeerbeelden. Marina Peters koos de foto van AnneMarie Ekkers als de winnende foto: “Deze foto laat een bij bijzonder specifiek herkenbaar onderdeel van de Vlietdagen zien: de groente en fruitveiling vanaf de boten. De foto is heerlijk kleurrijk. Het fruit en de groente op de voorgrond geven een mooie dieptewerking in de foto. En de marktkoopman is hard bezig te zijn etenswaar aan te prijzen. De jongen erachter die met een doos vol fruit aan het sjouwen is kan het bijna niet aanslepen. Het is een mooi gekozen “actie”moment van de Vlietdagen.

AnneMarie heeft hiermee een privé fotografieles van een uur gewonnen van Marina Peters zelf. Deze prijs wordt aangeboden door Spotting Image, al meer dan 10 jaar een begrip in Leidschendam en omstreken voor het geven van fotografiecursussen. Meer informatie op www.spottingimage.com.

Vlietdagen 2012

Ruim 25.000 bezoekers bezochten de Vlietdagen op en rond de Vliet tussen Leidschendam en Voorburg. Zij werden getrakteerd op uiteenlopend (water)spektakel. Het thema dit jaar was ‘Vloeiend Verbinden’. De Vliet als verbindende schakel tussen Leidschendam en Voorburg. De organisatie is in handen van de Leidschendam-Voorburgse Evenementen Stichting op initiatief van de gemeente Leidschendam-Voorburg. Dit jaar voor de zevende keer op rij. Met medewerking van Op Koers, Stichting Poplife, MKB Leidschendam-Voorburg, Ondernemersvereniging Damcentrum, de VOOV (Vereniging Ondernemend Oud Voorburg) en VOC (Vlietsteden Ondernemers Club). De organisatie bestaat voornamelijk uit vrijwilligers.