Florence: oplichters geven zich uit voor thuiszorgmedewerker

Oplichters geven zich uit voor thuiszorgmedewerker

Zorgaanbieder Florence waarschuwt dat er opnieuw oplichters aan het werk zijn die zich uitgeven voor medewerkers van de thuiszorg. Florence is van deze praktijken op de hoogte gebracht door cliënten uit Rijswijk en Den Haag. Van de drie meldingen die woensdag zijn binnengekomen zijn twee cliënten zo alert geweest om de deur niet open te doen. Eén cliënt is echter wel slachtoffer geworden van deze babbeltruc.

Florence betreurt dit ten zeerste en adviseert haar cliënten niet de deur open te doen voor medewerkers die zij niet kennen. Medewerkers van Florence komen nooit onaangekondigd langs. De verzorgenden en verpleegkundigen van Florence brengen de komende twaalf uur ook alle cliënten persoonlijk op de hoogte van de oplichterspraktijken en de voorzorgsmaatregelen die cliënten kunnen treffen.