The Beatz

Afgelopen weekend

Afgelopen weekend waren we maar 1x geopend en dat was op de zondag! Hier werd weer ouderwets het weekend nabesproken onder het genot van een heerlijk koud drankje en lekkere beat die uit de speakers knalde. Ook werd alvast besproken wat er deze school/werk week ging gebeuren en de plannen voor het komende weekend werden alweer besproken.

beatzHelemaal Hollands

Deze vrijdag zijn we geopend en hebben we als thema Helemaal Hollands. Deze avond zal zoals de naam het al zegt helemaal in het teken staan van Nederland! De beste NL liedjes en DJ’s zullen te horen zijn en de tent zal in het oranje, rood, wit en blauw te zien zijn! De deuren zullen klokslag 21:00 open staan en iedereen is dan weer van hartelijk welkom! De entree is gratis! Tot vrijdag!

Back to the special flavours

Ook een  ieder jaar terug kerend feest is: Back to the special flavours. Op dit feest zullen we weer de oude Bacardi breezers in ons assortiment opnemen en alleen op deze avond verkopen.  Dit feest zal plaatsvinden op zaterdag 17 november! De deuren zullen om 21:00 open staan en de entree zal gratis zijn! Zet deze datum alvast vast want het belooft een geweldig feest te worden!

Wil je meer weten over ons? Kijk dan op www.beat-z.nl voor de agenda, foto’s van al onze feesten en de openingstijden!

Nog een fijne school/werk week en tot a.s. vrijdag!

Groeten het Bestuur