Hallo zangtalenten

 


Al weer een maand voorbij en ben ik nog steeds op zoek naar angels voor de popkoor The Rocking Angels adult.
Iedere donderdagavond zingen wij van 19:30 – 20:30u (kan altijd uitlopen) in het Dorpshuis. Behalve de eerste donderdagavond van de maand dan is er geen repetitie. Ook zou ik graag een paar mannen willen hebben. Kom op mannen, ik weet zeker dat jullie ook zangtalenten hebben. Wat doen wij zoals op deze avond?
Als je zingt gebruik je een combinatie van buik- en ribademhaling. De bedoeling is, om al de oefeningen die helpen om de ademsteun te vinden te combineren, om zodoende een optimaal gebruik te kunnen maken van de adem die je nodig hebt bij het zingen.

Ik probeer de dames te leren zingen op techniek. Het is niet alleen gezellig met elkaar zingen maar ook de manier waarop! Bijna alle zangleraren zijn het erover eens dat iedereen kan leren zingen! Veel mensen zingen graag onder de douche of in de auto maar wij doen het in Dorpshuis in Stompwijk! Na het zingen ff gezellig met elkaar een bakkie doen onder  het genot van meegebrachte koekjes uit mijn eigen “trommel”. Of kom gewoon gezellig één avondje met ons mee zingen om te kijken of dit misschien iets voor je is. Wie weet, zie ik jullie wel a.s. donderdagavond!

Mijn email: fotografiecarmen@hotmail.com

CArmen