Ingezonden brief

Ingezonden

Ook het belastinggeld van de provincie moet zinvol worden besteed. Ik bedoel hier het toekennen en besteden van de subsidie voor een recreatief knooppunt aan het eind van de Stompwijkseweg.

Ik zie het niet gebeuren dat mensen daar hun auto gaan parkeren en dan gaan wandelen of met skeelers de Stompwijkseweg op gaan, of gaan zij dan lopend of met de fiets onder het viaduct van de Rijksweg door en dan het Duinwaterpad op. Maar daar komen zij een goede parkeergelegenheid tegen en kunnen zij ook koffie drinken bij Pitch en Putt .Dit noem ik dus belastinggeld verkwanselen.

Ook een tweede Dorpshuis (Kultuurhus) bouwen valt onder deze noemer .De beheerders van het huidige Dorpshuis doen er van alles aan om financieel rond te draaien en naast de kerk staat de Pastorie die ook voor bepaalde gelegenheden kan worden gebruikt. Kunnen wij echt niet zinvoller om gaan met het belastinggeld van de burgers?

Nico van Vliet