Inleveren Schoenendozen

 

Het komende weekend staan de vieringen in de kerk helemaal in het teken van de Schoenendoosaktie. Op zondagochtend om 11:00u is de viering speciaal voor kinderen. We hebben liedjes van Kinderen voor kinderen en een leuke verrassing voor iedereen die een schoenendoos inlevert. Op zaterdagavond tijdens de eigentijdse viering met EMS kunnen er ook schoenendozen ingeleverd worden. Deze viering is speciaal voor volwassen en iets oudere kinderen met een gevulde schoenendoos.

Natuurlijk kunnen ook de kinderen die op zondagochtend moeten sporten of iets anders, dat zo belangrijk is dat ze dan niet naar de kerk kunt komen, hun schoendoos op zaterdagavond in komen leveren. Als het absoluut onmogelijk is om je schoenendoos in de kerk in te komen leveren, dan kan het tot uiterlijk dinsdag 20 november ook nog op school.

Dus vergeet het niet: Dit weekend schoendozen inleveren.