€ 10.000 voor Dorpshuis

oranjefonds€ 10.000 voor Dorpshuis

Nadat in de afgelopen jaren de zalen en de keuken van het Dorpshuis zijn opgeknapt is nu de beurt aan het sanitair op de parterre. Het oude sanitair stamt nog uit de tijd van de nieuwbouw van het Dorpshuis in 1982 en is dringend aan vervanging toe. In de kerstvakantie is het zover. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van € 10.000 van het Oranje Fonds.

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contanten. Afgelopen jaar besteedde het € 32 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. De Prins van Oranje en Prinses Maxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Het bestuur van het Dorpshuis is verheugd met de bijdrage van het Oranje Fonds. Met het opgeknapte sanitair kunnen we weer jaren vooruit. We hopen dat er de komende tijd veel gebruik van wordt gemaakt.

Het bestuur van Stichting Dorpshuis