Sinterklaas is weer in het land

sinterklaasjongetje

Sinterklaas is weer in het land!

De Pietenband is stiekem op de boot gegaan en hebben de trossen los gegooid. Hierdoor heeft Sinterklaas de boot gemist en moet hij met zijn pieten lopen. Sinterklaas wordt moe, gelukkig vonden de pieten  het paardenkarretje en kon Sinterklaas hier in zitten. Inmiddels heeft een zwarte Piet zich ( in volledige pietenoutfit) vermomd als Sint (alleen een mijter en cape). Door de mist konden de kids de stoomboot niet zo goed zien en stonden bij de Hoge Brug verbaasd te kijken toen eindelijk de stoomboot aankwam. Want op de kade zien wij natuurlijk meteen dat Sinterklaas een vermomming was en dat Zwarte Piet erin stond. Maar gelukkig een paar minuten later zien wij dan eindelijk de Sint arriveren in een paardenkarretje en werd het een knalfeest in Het Blesse Paard samen met het optreden van The Rocking Angels! De foto’s zijn zoals gewoonlijk weer gratis te plukken op mijn site, voor groot bestand even mailen want deze zijn ook altijd gratis!

Carmen www.fotografiecarmen.com