Ergeren – genieten

Ergeren/genieten

Op de parkeerplaatsen aan de Waterviolier zijn er twee plaatsen gereserveerd op donderdag voor het aanbieden van kliko’s en soms ook van grofvuil. Het aanbieden van de kliko’s gaat vrij goed, maar het grove vuil geeft nogal eens problemen. Vaak gebeurt het dat er zomaar wat neergegooid wordt op de gok of het wel meegenomen wordt.

Ik kan via mijn zijraam zien wie er wat neergooit, al ontgaat er mij ook wel eens iets.

Deze week zijn er weer diverse grofvuilspullen aangeboden en niet opgehaald door Avalex en dit is niet de eerste keer.

Het zijn een aantal kokers waar de adressering is afgepeuterd, een groot stuk plastic en een zonnestoel. Wil degene die, dit er heeft neergegooid het ook weer verwijderen en een afspraak maken met Avalex? Dan kan hij of zij het opnieuw aanbieden.

Misschien ten overvloede maar de parkeerplaatsen zijn geen vuilnisbelt en het plantsoen ook niet want daar ligt het nu.

Nico Bolleboom, bewoner van Waterviolier