De Gaanders carnavalstaart niet geraden

De Gaanders carnavalstaart niet geraden

De weken voor de opening van het carnavalsseizoen, stond er in de Coop een Gaanders melkbus.

In deze bus kon de vermoedelijke nieuwe Prins en Page geraden worden. De winnaar zou uiteindelijk van de nieuwe Prins, Page en Opper een heerlijke taart ontvangen.

Blijkbaar heeft niemand zijn mond voorbij gesproken, want er was geen juiste inzending. Dat Prins Adrie en Page Sascha het prinselijk paar zou worden, heeft niemand vooraf kunnen bedenken. (zelfs de Prins zelf niet)  Helaas geen taart, volgend jaar beter.

De Gaanders zullen het eerste weekeinde (5 en 6 januari) van het nieuwe jaar 2013, hun mooie nieuwe Gaanderskrant/boek verspreiden in het dorp. Daarbij bieden de leden van de Raad van Elf de gebruikelijke loten aan, ten bate van de kinder-, gehandicapten- en ouderencarnaval. De Gaanders hopen weer op uw steun om het carnaval met deze groepen mogelijk te blijven maken. Bij voorbaat dank.

De Gaanders gaan op 15 december op locatie, carnaval vieren bij de ‘Smook Snuivers’ in Rozenburg. We gaan gezellig met de bus hiernaar toe en zullen vertrekken om 19.30 uur bij Stompwijk’92. Terugkomst zal rond 1.30 uur zijn, afhankelijk van de gezelligheid. Kosten van de bus voor deze trip zijn € 10,—. Als er liefhebbers zijn die ook mee willen met de Gaanders, dan kunnen die dit melden via een mailtje aan info@degaanders.nl of een belletje naar 06-20957731.

 

P.R. De Gaanders