Fysiotherapiepraktijk Multi Therapeutisch Centrum

Fysiotherapiepraktijk Multi Therapeutisch Centrum opent samen met Oefentherapie Mensendieck een tweede vestiging in Stompwijk. Aan de Dr. van Noortstraat 120, achterom bij de Outletstore van Luiten Wonen, gaan zij op 2 januari 2012 van start.

Wie zijn wij?

Wij zijn Dorien Vrolijk, Pascal van der Meij en Eveline Salton, fysiotherapeuten en Wendy Vergeer, oefentherapeut Mensendieck, allen gevestigd in Zoeterwoude op Korte Miening 8.

Waarom een vestiging erbij in Stompwijk?

Al jaren komen er veel mensen uit Stompwijk in onze praktijken en speelden we met het idee om ons ook te vestigen in Stompwijk. Door de uitbreiding van de fysiotherapie praktijk met Eveline Salton is dat nu mogelijk. Omdat we in Zoeterwoude intensief samenwerken was het heel logisch dat  Wendy ook in Stompwijk met ons samenwerkt.

We hebben een ruimte gevonden achter Outletstore Luiten Wonen. Het toeval wil dat schoonheidssalon Silva daar weg ging om te verhuizen naar Zoeterwoude. Het bleek een hele geschikte ruime locatie voor onze praktijken.

Dr. A.J. Barendse reageerde zeer positief op ons idee van een Stompwijkse dependance. Hij is bekend met onze samenwerking en vindt net als wij dat fysiotherapie en oefentherapie Mensendieck elkaar heel mooi aanvullen. Daarom hebben we de knoop doorgehakt en gaan binnenkort onze deuren open.

Wat doen wij precies?fysio

Fysiotherapeuten behandelen veel verschillende gewrichts- en spierklachten en neurologische aandoeningen. Rugklachten, nekklachten en overbelasting klachten behandelen wij veel, daarnaast hebben wij verschillende specialisaties in huis.

Dorien is geregistreerd manueeltherapeut en in opleiding tot craniosacraal therapeut. Pascal is bijna klaar met zijn opleiding tot Master in Sportfysiotherapie en Eveline rondt in maart de opleiding tot oedeemtherapeut af, volgt een opleiding tot yoga docent en werkt met het medical taping concept (de kleurtjestape van de sporters).wendy

Oefentherapeut mensendieck Wendy is Medical Kinetics Teacher (3-dimentionale bewegingsleer) en gespecialiseerd in houding gerelateerde klachten van jong tot oud, artrose klachten, incontinentieklachten en ontspanningstechnieken en werkt net als Eveline, met het medical taping concept. Ook geeft zij groepslessen in sporthal Meerhorst, met veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Hoe komt men bij ons terecht?

U maakt als patiënt een afspraak bij de fysiotherapeut of de oefentherapeut, afhankelijk van het soort klacht dat u heeft . U kunt bij ons terecht na verwijzing van de arts, maar u kunt ook direct zelf een afspraak maken. Wij maken hier dan, met uw toestemming, melding van bij uw huisarts zodat die wel op de hoogte is. Als het nodig is behandelen wij ook aan huis.

Voor een afspraak met de fysiotherapeut kunt u bellen met 071- 5804455

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.mtczoeterwoude.nl

Voor een afspraak met de oefentherapeut kunt u bellen met Tel: 071-5809594 Mobiel: 06-22667357

Voor meer informatie: www.oefentherapiezoeterwoude.nl