Sinterklaasviering KBO

sinterklaas kboKBO Stompwijk

Dinsdag 27 december, Sinterklaas komt op bezoek bij de soos van het KBO. Voor het bestuur begon de dag al vroeg, om 8 uur waren we aanwezig om de broodjes te smeren en te beleggen voor de lunch later op dag.

Om kwart voor 10 kwamen de eerste soosleden binnen en om 10 uur waren we bijna compleet en kon de koffieronde beginnen. Na wat gezellig heen en weer gebabbel werd er begonnen aan een spelletje klaverjas en rummikub. Ook de kaartenmakers gingen aan de slag.

Na de borrel was het tijd voor de lunch, welke in een geanimeerde sfeer werd genoten. Hierna gingen we weer klaverjassen etc.

Het bestuur werd verrast door de soosleden met een waardebon van Intratuin. Heel fijn en nogmaals bedankt.

Even voordat de Sint zou arriveren, werd één van de soosleden onwel. Gelukkig liep het goed af, waarschijnlijk een kwestie van “te warm”. Zij werd door haar kleinzoon naar huis gebracht en wij hopen dat het verder goed met haar gaat.

De Sint, voorafgegaan door de muziekpiet en één of andere vreemdeling met een verwarde zwarte pruik, brachten met hun liedjes meteen af sfeer.

Het bezoek van de Sint verliep succesvol, hij had voor een ieder wel een kwinkslag, hij had zelfs een Zwarte Pietenspel meegenomen, zodat enkele soosleden gezellig een spelletje konden doen.

Tot slot deelde hij en zijn Pieten cadeautjes uit.

Zo kwam er een einde aan een geslaagde Sinterklaasviering, natuurlijk niet nadat de heer Jan van den Bos zijn zegje had gedaan.

 

Nel van der Zwan, bestuur KBO