VV/ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2013

                                                                    

 

Het jaar 2012 loopt al bijna weer op zijn eind. De laatste maanden van het jaar staan voor ons, als organisatie, in het teken van evalueren, ideeën uitwerken en knopen doorhakken. De afgelopen maanden hadden we niet te klagen over genoeg uitdagingen voor het naderend toernooi: het opvangen van het gestopte scheidsrechterskwartet en de EHBO dames die een stapje teruggedaan hebben, het oneven aantal ingeschreven teams, 33 herenteams en 5 damesteams, en het damestoernooi, na een kritische evaluatie, te hervormen. Verder was het wedstrijdschema, dit jaar, een echte uitdaging. Gelukkig beschikken we ook dit jaar weer over een organisatieteam die geen uitdaging uit de weg gaat. Hoe het allemaal in zijn werking gaat, zult u als deelnemer of toeschouwer zelf gaan ervaren. Om te beginnen zullen de contactpersonen van de ingeschreven teams het programmaboekje naar verwachting rond de Kerst op de deurmat horen ploffen. Vervolgens kan men vanaf de Kerst onze nieuwe Facebook pagina nog meer op de voet gaan volgen. Samen met de website van Stompwijk’92 zullen we deze pagina gebruiken om u zo goed als mogelijk op de hoogte te houden van het VV/ZZ toernooi. Uiteraard zullen wij ook via de Dorpsketting belangrijke berichten met u delen. 5 januari 2013 is alweer de eerste speelavond. Een speciale gast, niemand minder dan Prins Adrie I, zal mede het herentoernooi voor ons gaan openen. Als dit geen vuurwerk oplevert?! Ook het damestoernooi verdient een spectaculaire opening. Loes de Haas zal op 12 januari 2013, de tweede speelavond, namens Studio Oase de dameswedstrijdbal beschikbaar stellen en de aftrap mede gaan verrichten. Verder zullen onze toernooidames en transportdochters Ilja van Rijn en Romy van Vliet namens Van Rijn Transport en Ed van Vliet Transport de wisselbeker van het damestoernooi overhandigen aan de VV/ZZ organisatie. Als klap op de vuurpijl zullen wij u kennis laten maken met onze kersverse ambassadrice van het damestoernooi, Kim v/d Berg. Zij zal, naast een poging wagen op de goal, ons gaan ondersteunen in het verbeteren en nog leuker maken van het damestoernooi. Ook dit jaar maken wij weer graag gebruik van de vele vrijwilligers die in dit toernooi hun steentje zullen gaan bijdragen. Wij willen hun graag hiervoor alvast bedanken. Verder willen wij graag stilstaan als nooit tevoren bij onze doelstellingen: Gezelligheid, Prestaties en Sportiviteit (GPS). De recente ontwikkelingen in het hedendaagse voetbal bezorgen ons wel eens hoofdpijn, daarom zullen wij tijdens het toernooi nog meer onze doelstellingen proberen te delen met de deelnemers en toeschouwers. Rest mij nog namens VV/ZZ en Stompwijk’92, u als deelnemer, toeschouwer of vrijwilliger een sportief, respectvol, spannend en gezellig toernooi toe te wensen. We zien u graag weer verschijnen op het vertrouwde adres en om in de stemming te komen treft u hieronder alvast het speelschema van de eerste speelavond aan:               

5 januari

Tijd                                         Poule            Team thuis                                                     Team uit

17.55-18.20                           B                    Beatz                                                      IB Vestmannaeyjar

18.20-18.45                           E                   Leipe Loetjes                                            F.C. bal tegen ’t dak

18.45-19.10                           I                    Boe!                                                          SJZ dames 2

19.10-19.35                          A                    F.C. Benson                                              De Leyens

19.35-20.00                          D                  The Vlietteam                                              Freddy

20.00-20.25                          F                    ZZ                                                              De Blauwe Duivels

20.25-20.50                         G                    Van Rijn Transport                                     Vet-er-aan

20.50-21.15                         C                    Stompwijk’92   A1                                      Marbenti

21.15-21.40                         H                    VVVS                                                         ’t Dream Team

21.40-22.05                        B                      NOAD                                                         F.C. Kip

22.05-22.30                        I                       Pietertjes                                                  Dames veld

22.30-22.55                       H                       Bankie vol                                                  F.C. Faas

22.55-23.20                      D                        De Broekies                                               Post Kogeko

23.20-23.45                      C                        De Hatseflatsers                                         The Limit

 

namens VV/ZZ Martijn Oudshoorn