Kerstsfeer met Fanfare Juliana in Het Blesse Paard

 

Aanstaande zondag (23 december), kunt u alvast de echte kerstsfeer beleven. Zo vlak voor kerst houdt fanfare Juliana een kerstconcert! Leuk voor jong en oud, en iedereen daar tussen in. Natuurlijk spelen we die middag de echte meezing klassiekers en die mogen vanzelfsprekend meegezongen worden! Daarnaast wordt er ook een spannend kerstverhaal verteld. Het verhaal van de Grinch, die een hekel heeft aan Kerstmis en vast besloten is het voor iedereen te verpesten… als dat maar goed komt! Naast het verhaal en de klassieke kerstliederen spelen we ook een aantal hele moderne kerstcomposities. Bijvoorbeeld een  medley van allemaal verschillende kerstliederen in Japanse stijl. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat dit een hele nieuwe klank geeft aan al die kerstliederen.

De muziek samen met de verse apfelstrüdel, warme glühwein en sfeer van de zaal in het Blesse Paard zullen er hopelijk voor zorgen dat u alvast het knusse kerstgevoel ervaart.

De zaal gaat open om 14.30 uur, het concert begint om 15.00 uur.

Hopelijk tot zondag!

Met muzikale kerstgroet,  Fanfare Juliana

Fanfare Juliana wenst u:

 

Een heel vrolijk kerstfeest
&
een muzikaal 2013!

 

Ook in 2013 hopen wij u weer bij onze

concerten te mogen verwelkomen!