parochieberichten

Weekvieringen in de  RK H.Laurentius Parochiekern

Woensdag 9 jan.                09.30 uur                Eucharistieviering               Voorganger Pastoor J.v.d. Bie

                                  10.00—10.30 uur          spreekuur Pastoor v.d. Bie 

Zaterdag  12 jan.             19.00 uur                geen viering.

Zondag    13 jan.             11.00 uur                  Eucharistieviering met het parochiekoor

                                                                      13.00 uur Doopviering Voorganger pastoor J.v.d. Bie

   

Misintenties

Zaterdag 12 jan. 19.00 uur geen viering.

Zondag 13 jan. voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Tiny Bergen – Bunschoten jaargetijde, Piet v.d. Arend, Jaap Warmerdam, Annie v.d. Burg – v. Veen, Arie en Rika v. Santen, Sjaak en Anja .v. Santen – Koot, Gerarda de Jong – v.d. Poel, Piet Janson, Gerard Pijnaker, Nico de Heij, Gijs en Rie Onderwater, Cor Caspers, Jet Overdevest – Rijneveen, Dora Disseldorp –Luk, Fran Overdevest – Nederpelt, To Olsthoorn, Corrie Groeneweg v den Kerkhof,  Riet Oliehoek de Haas, Cor en Nel Verhagen – Kerkvliet, Miep Mooijman – v. Veen, Sjaak Vurens, Antoon Lelieveld.

Kerkhulpen                                  Kosters               Lectoren       Misdienaars

zaterdag  12 jan.    19.00 uur      Adriaan H                   geen                  geen

Zondag    13 jan.    11.00 uur      Adriaan H.                  ?                       Ramon v. S/                                                                                                                                                                               Annika L.