De Gaanders Bierstube 19 januari in De Bles

prins en page 

Onbeperkt Boerenkool of Spare Ribs eten, de Stube is tot 21.00 uur volgeboekt. Er is helaas geen plaats meer om aan te schuiven. Alle 220 plaatsen zijn bezet !! Alle bezoekers voor het eten worden tussen 18.00 en 19.00 verwacht. Het is gebruikelijk om in een bierstube met Lederhose en Dirndl gekleed te komen.

Later op de avond, na de maaltijd in de Bierstube:

Live optreden van Robin rocks the world om 22.00 uur

Entree vanaf  21.00 uur. (€ 7,50), kaarten verkrijgbaar aan de deur.

Nog 100 vrije kaarten dus kom op tijd. VOL=VOL.

In de Gaanders Bierstube, is er een live optreden van ‘Robin rocks the world’ alias Robbie Williams  maar zingt ook ander repertoire. Robin heeft een aantal jaren geleden eerder op getreden bij de Gaanders. Dit was een doorslaand succes.

(www.robinzingt.nl)

De totale muzikale omlijsting wordt verzorgd door Deejay Kevin, inmiddels  wel bekend in Gaandrië van de kinder- en straatcarnaval maar ook van The Booming Night avonden.  Deejay Kevin zal later in de Gaanders Bierstube de echte onvervalste  duitse oktoberfest muziek en de aprés ski hits ten gehore brengen.

Het zal gezellig worden in Het Blesse Paard.