parochieberichten

 

Weekvieringen in de RK Parochiekern  H. Laurentius

Zaterdag     26 jan.  19.00 uur geen viering

Zondag       27 jan.  11.00 uur eucharistieviering met samenzang

                                                Voorganger Pastoor L. Banning

                                                 Voorstellen communicantjes

Misintenties

Zondag 27 jan.11.00 uur voor de overleden armen en weldoeners van de parochie, Gerarda de Jong -van der Poel Jaargetijde, Cornelis en Piet Olijhoek, Gé Hoogervorst, Arie, Marie en Kees Olsthoorn, Gerard Pijnaker, Jet Overdevest – Rijneveen, Dora Disseldorp –Luk, Fran Overdevest – Nederpelt, Cor Caspers, Dora Disseldorp – Luk, Sjaak en Anja v. Santen – Koot, Corrie Groeneweg -v d Kerkhof, Piet Janson, Nico de Heij, Gijs en Rie Onderwater, To Olsthoorn, Riet Oliehoek -de Haas, Cor en Nel  Verhagen – Kerkvliet, Miep Mooijman -v. Veen, Arend v. d. Voort.

Kerkhulpen                  Kosters   lectoren     Misdienaars

Zaterdag 26 jan. 19.00 uur  John O.    geen    geen

Zondag   20 jan. 11.00 uur  John O.    Jan Havik    Kim Am./ Joost v. B.