In Memoriam Frans Groen in ’t woud

 

Dinsdag 29 januari kregen we het droevige bericht dat oud bestuurslid Frans Groen In ‘t Woud is overleden. Frans heeft zich jarenlang, als bestuurslid van harddraverij Nooit Gedacht ingezet, voor het alom beroemde feest rondom de paardendagen

Het was een man die niet aarzelde maar de daad bij het woord voegde. Mede door zijn inzet en enthousiasme heeft hij tijdens zijn 40 dienstjaren een grote rol gespeeld in het wel en wee van Harddraverij Nooit Gedacht.

Ook na zijn “pensioen” was hij tijdens de paardendagen op het veld te vinden en stond de “jonkies” bij met raad en daad.

Het hart dat hij voor de vereniging had, gaf hij door aan zijn zoon Edward die inmiddels ook al weer enkele jaren het bestuur van Nooit Gedacht versterkt.

Frans we zullen je missen!!

Namens Harddraverij Nooit Gedacht

Conny Oliehoek